Formulieren app

Apportage - digitale formulieren op maat

Voor Globen Rental (www.globen.nl) is de Globen Rental app ontwikkeld waarmee voertuigen digitaal opgenomen kunnen worden. Ook kan er genoteerd worden welke materialen er zijn uitgeleverd of ingenomen. De app is ontwikkeld voor de iPad en is te downloaden in de App Store.

Globen Rental

Over Globen Rental

Sterk vakmanschap op groen- en infragebied, met een hoog kwaliteitsbesef en gedegen knowhow. Dat is hoe Globen zich profileert naar haar medewerkers en opdrachtgevers. Of het nu om de realisatie, het beheer en onderhoud van infrastructuur of de groene ruimte gaat, Globen zet zich maximaal in voor iedere klus. Waar mogelijk multidisciplinair, om zo efficiënt in te kunnen spelen op de behoefte van haar opdrachtgevers om de buitenruimte integraal en flexibel te kunnen beheren. Naast uitzenden, detacheren en payrolling, buigt Globen zich ook over HR-vraagstukken en faciliteert zij haar opdrachtgevers op het gebied van SROI.

Als specialist op het gebied van groen en GWW-personeel spreekt Globen niet alleen de taal van de grondwerker of groenvoorziener, maar ook die van de calculator en projectleider.

Duizenden auto’s inspecteren

Met de AutoBLOX Inspectie app ontwikkeld door Mobiel Bekeken (de ontwikkelaar van de Apportage app) wordt van een auto een compleet rapport gemaakt. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van bestaande data (na invoer kenteken is het merk bijvoorbeeld al bekend), invoervelden en keuzelijsten, foto’s van de aanzichten maar ook van de schade. Als het rapport klaar is wordt het direct verstuurd en kan de auto worden geveild.

Soortgelijke wens voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan contact op!

Meer informatie over BCA Autoveiling (opdrachtgever AutoBLOX Veiling app en AutoBLOX Inspectie app): www.bca-autoveiling.nl

BCA is onderdeel van de Constellation Automotive Group in U.K., de grootste verticaal geïntegreerde digitale marktplaats voor gebruikte auto’s in Europa met toonaangevende merken in de consumer to business, business to business en business to consumer automotive markt.

BCA heeft vestigingen in Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden en verzorgt veilingen in meer Europese landen, waaronder België en Oostenrijk. BCA is één van de grootste Europese automotive partijen die met jarenlange ervaring, uitgebreide kennis, een grote verkopende en inkopende klantengroep en innovatie kracht initiatieven onderneemt op de dynamische Europese gebruikte auto markt.

BCA Autoveiling

App Store AutoBLOX
Google Play AutoBLOX

Voor makelaars en woningstichtingen

De Apportage App wordt gebruikt voor de inspectie en taxatie van zowel koophuizen, huurhuizen als bedrijfspanden. Op locatie wordt een volledig rapport gemaakt en direct ondertekend. Meer informatie over deze makelaar via www.mnm.nl

Midden Nederland Makelaars

Voor de inspectie van huurwoningen maakt Woonbedrijf Ieder1 (www.ieder1.nl) gebruik van de Apportage App. De app beviel goed en er is ondertussen nog een app speciaal voor Woonbedrijf Ieder1 ontwikkeld waarmee er door middel van vraag en antwoord gemakkelijk kan worden opgezocht wat wel en niet toelaatbaar is bij punten die tijdens de inspectie worden beoordeeld. Deze app is onder de naam ‘Basiskwaliteit woonbedrijf’ te vinden in de App Store maar enkel toegankelijk voor medewerkers van Ieder1.

Woonbedrijf Ieder1

Mobility Service

Voor Mobility Service (www.mobilityservice.nl) is de ‘Afleverapp’ ontwikkeld waarmee heel makkelijk en efficiënt leaseauto’s kunnen worden afgeleverd. De app biedt de mogelijkheid snel en simpel de benodigde gegevens in te voeren, eventuele schade te noteren en een handtekening voor ontvangst te plaatsen. Daarna wordt het formulier in een nette PDF verstuurd naar de betrokkenen.

Leasemaatschappij Mobility Service is opgericht in 2008 en sinds de start gevestigd tegenover Airport Groningen in Eelde. Op dit moment hebben zij ruim 6.000 leaseauto’s in hun vloot en vestigingen in Eelde, Den Haag en Barcelona. Meer dan 50 medewerkers staan elke dag klaar. Hun ambitie? De transitie naar duurzame mobiliteit aanjagen. Samen maken we elektrisch rijden de standaard.

Mobility Service Nederland