Formulieren app

Apportage - digitale formulieren op maat

Voor Globen Rental (www.globen.nl) is de Globen Rental app ontwikkeld waarmee voertuigen digitaal opgenomen kunnen worden. Ook kan er genoteerd worden welke materialen er zijn uitgeleverd of ingenomen. De app is ontwikkeld voor de iPad en is te downloaden in de App Store.

Globen Rental

Over Globen Rental

Sterk vakmanschap op groen- en infragebied, met een hoog kwaliteitsbesef en gedegen knowhow. Dat is hoe Globen zich profileert naar haar medewerkers en opdrachtgevers. Of het nu om de realisatie, het beheer en onderhoud van infrastructuur of de groene ruimte gaat, Globen zet zich maximaal in voor iedere klus. Waar mogelijk multidisciplinair, om zo efficiënt in te kunnen spelen op de behoefte van haar opdrachtgevers om de buitenruimte integraal en flexibel te kunnen beheren. Naast uitzenden, detacheren en payrolling, buigt Globen zich ook over HR-vraagstukken en faciliteert zij haar opdrachtgevers op het gebied van SROI.

Als specialist op het gebied van groen en GWW-personeel spreekt Globen niet alleen de taal van de grondwerker of groenvoorziener, maar ook die van de calculator en projectleider.

Duizenden auto’s inspecteren

Met de AutoBLOX Inspectie app ontwikkeld door Mobiel Bekeken (ook ontwikkelaar van Apportage) wordt van een auto een compleet rapport gemaakt. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van bestaande data (na invoer kenteken is het merk bijvoorbeeld al bekend), invoervelden en keuzelijsten, foto’s van de aanzichten maar ook van de schade. Als het rapport klaar is wordt het direct verstuurd en kan de auto worden geveild.

Soortgelijke wens voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan contact op!

Meer informatie over BCA Autoveiling (opdrachtgever AutoBLOX Veiling app en AutoBLOX Inspectie app): www.bca-autoveiling.nl

BCA Autoveiling is onderdeel van BCA Marketplace, Europa’s nr. 1 in voertuig remarketing. Met een fysieke veilinghal in Barneveld, diverse online veilingen en gecombineerde veilingen worden personenwagens, bedrijfswagens, motoren, vrachtwagens en bijzondere voertuigen verhandeld..

BCA in Nederland organiseert meer dan 500 veilingen per jaar en veilt zo’n 1.000 voertuigen per week. Met de merken BCA en FleetSelect brengen wij verkopende en kopende partijen succesvol samen op de veilingvloer. Naast veilingexpertise leveren wij voor al onze klanten uitstekende service op het gebied van objectieve inspectie en waardebepaling van het voertuig, transport en snelle afhandeling van facturatie en overdracht. De BCA Marketplace heeft vestigingen in Brazilië, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Zwitserland, Portugal, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

BCA Autoveiling

App Store AutoBLOX
Google Play AutoBLOX

Voor makelaars en woningstichtingen

De Apportage App wordt gebruikt voor de inspectie en taxatie van zowel koophuizen, huurhuizen als bedrijfspanden. Op locatie wordt een volledig rapport gemaakt en direct ondertekend. Meer informatie over deze makelaar via www.mnm.nl

Midden Nederland Makelaars

Voor de inspectie van huurwoningen maakt Woonbedrijf Ieder1 (www.ieder1.nl) gebruik van de Apportage App. De app beviel goed en er is ondertussen nog een app speciaal voor Woonbedrijf Ieder1 ontwikkeld waarmee er door middel van vraag en antwoord gemakkelijk kan worden opgezocht wat wel en niet toelaatbaar is bij punten die tijdens de inspectie worden beoordeeld. Deze app is onder de naam ‘Basiskwaliteit woonbedrijf’ te vinden in de App Store maar enkel toegankelijk voor medewerkers van Ieder1.

Woonbedrijf Ieder1

Mobility Service Nederland

Voor Mobility Service Nederland (www.mobilityservice.nl) is de ‘Afleverapp’ ontwikkeld waarmee heel makkelijk en efficiënt leaseauto’s kunnen worden afgeleverd. De app biedt de mogelijkheid snel en simpel de benodigde gegevens in te voeren, eventuele schade te noteren en een handtekening voor ontvangst te plaatsen. Daarna wordt het formulier in een nette PDF verstuurd naar de betrokkenen.

De circa 25 medewerkers doen er alles aan om de klanten zonder problemen mobiel te houden. Ze helpen de klanten graag bij het kiezen van een passende mobiliteitsoplossing, of dat nu gaat om een mobiliteitsbudget, full operational lease of netto operational lease, shortlease, financial lease, het kopen van het wagenpark of een combinatie van de eerder genoemde vormen. Tevens ondersteunen ze bij het opstellen van een leasereglement of een berijdersovereenkomst.

Mobility Service Nederland