Formulier voor verlaten huurwoning: checklist voor oplevering

Checklist formulier maken: checklist oplevering woning voor huurders van woningen

checklist formulier maken

Checklist oplevering woning

Met deze checklist kan beoordeeld worden of de woning juist is opgeleverd.

online formulier maken: huuropzegging

Huur opzeggen

Gaat u verhuizen? Hier vindt u alle informatie over het opzeggen en schoon, heel en leeg opleveren van uw woning. Ook vindt u hier een aantal formulieren die u kunt gebruiken.

Wanneer opzeggen?

U kunt de huur minimaal een maand van tevoren opzeggen. Maar eerder mag vaak ook: dat kan tot maximaal drie maanden vooraf. Verder bepaalt u zelf op welke dag u opzegt. Dat hoeft namelijk niet per se op de eerste dag van de maand. Als de laatste huurdatum in het weekend of op een feestdag valt, dan geldt de eerstvolgende werkdag als laatste huurdatum.

Hoe opzeggen?

De huur opzeggen kan op verschillende manieren. Met behulp van online formulier huuropzegging dat u direct kan invullen en verzenden.

Overname

Misschien zijn er gordijnen, vloerbedekkingen of andere zaken in uw woning die de nieuwe huurder van u mag overnemen. Dat kunt u aangeven op een Overnameformulier tijdens de bezichtiging.

Inspectie van uw woning

huur inspectie

Als er een inspectie wordt ingepland kijkt de makelaar of u dingen aan de woning heeft veranderd die in de oude staat teruggebracht moeten worden. Er wordt ook bepaald of er reparaties uitgevoerd moeten worden. Er wordt gekeken welke werkzaamheden door u zelf moeten worden uitgevoerd en (indien nodig) wordt een afspraak gemaakt voor een eindinspectie.

Overdracht

Als uw woning helemaal in orde is – dus schoon en in goede staat- dan geeft u de sleutel terug aan de makelaar of woningstichting en kunt u verhuizen. Bij het inleveren van de sleutels kunt u ook het ingevulde meterstandenformulier en (eventueel) het ingevulde overnameformulier afgeven.

Online formulier maken

Heeft u zelf nog andere ideeën of suggesties voor formulieren? Neem gerust contact op!

 

Apportage wordt onder andere gebruikt door:
Midden Nederland Makelaars
Woonbedrijf ieder1

Contact

mail ons of 030 3200 342

You have Successfully Subscribed!